Vooruit-
strevend

[ 2.0 accountants: dé accountant in Rijssen ]

Vooruitstrevend, efficiënt, doortastend & sterk in 

communicatie!

Bij 2.0 Accountants geloven wij, anders dan bij de traditionele accountantskantoren, in een snelle en directe communicatie. Dat wil zeggen dat wij ook bereikbaar zijn buiten de kantooruren. Doordat wij samenwerken met vernieuwende partners, kunnen wij gelijk gebruik maken van de nieuwste technieken en mogelijkheden.

 

Benieuwd wat dé accountant in Rijssen voor u kan betekenen?

Bij 2.0 Accountants maken we gebruik van automatisering, mits er geen persoonlijk contact voor nodig is. De portal waar wij gebruik van maken zorgt ervoor dat de ondernemer aangiften, publicatiestukken, notulen etc. kan aangeven op een tijdstip dat het de ondernemer uitkomt. De ondernemer kan ook rapporten downloaden uit de portal op het moment dat deze dit wenst.

Is de automatisering een doel voor ons? Nee, wij benutten juist de tijdswinst van de automatisering om persoonlijk contact te houden met de klant. 2.0 Accountants is geen 9-17 kantoor, maar net als de ondernemer zijn wij ook 24/7 met ondernemen bezig. Hierdoor zorgen wij ervoor dat we betrokken blijven bij onze klanten en door onze goede bereikbaarheid blijft de klant niet met een vraag zitten, maar kan hij deze bij ons neerleggen.

VOORUIT-
STREVEND

VOORUITSTREVEND

 EFFICIËNT

STERK IN COMMUNICATIE

STERK IN COMMUNI-
CATIE

MODERN

DOORTASTEND

MEEDENKEND

VOORUIT-
STREVEND

VOORUITSTREVEND

 EFFICIËNT

MODERN

MODERN

DOORTASTEND

STERK IN COMMUNICATIE

STERK IN COMMUNICATIE

MEEDENKEND

MEEDENKEND

Efficiënt in Rijssen

Wij houden van korte lijntjes binnen 2.0 Accountants, hierdoor kunnen we snel besluiten nemen. Door onze efficiënte manier van werken hebben wij tijd over voor advisering van onze klant en kan de ondernemer doen waar deze goed in is, namelijk  ‘Ondernemen’!

Wij weten dat de ondernemer de financiële administratie vaak als een hindernis ziet. Wij ontzorgen onze klant door de administratie te automatiseren middels bankkoppelingen, scan & herken en koppelingen met andere pakketten.

ONZE DIENSTEN

2.0 Accountants is een full service accountantskantoor welke zich richt op het MKB. Elke ondernemer kan bij ons terecht. Als wij in unieke situaties denken dat de klant meer voordeel heeft bij een specialist, dan schakelen wij een specialist uit ons netwerk in.


Benieuwd naar onze diensten?

ONLINE OPLOSSINGEN

Bij 2.0 Accountants werken wij volledig in een beveiligde cloud omgeving. Wij bieden u als ondernemer ook al dit comfort aan. Het grote voordeel hiervan is dat uw boekhouding in de cloud altijd en overal beschikbaar is. Wij hebben verschillende online oplossingen.


Benieuwd naar onze online oplossingen?

Doortastend in Rijssen

Doortastend

Bij 2.0 Accountants in Rijssen staan we niet achter de klant, dit heeft een reden.  We staan juist naast en waar nodig voor de klant. Door onze korte lijnen kunnen we doortastend optreden. Elke ondernemer houdt er niet van om de rem in te trappen en geeft liever meteen gas. Daarom zijn ze bij ons aan het juiste adres. Wij remmen alleen als het écht nodig is.

We staan bekend om onze kennis, oplossingsgerichtheid, het nakomen van afspraken en de prettige communicatie. Het motto ‘doe wat je zegt, dan lieg je niet’ is op ons van toepassing.

ONS VERHAAL

Binnen ons team hebben we ruim twintig jaar ervaring in de accountancy. Naast de accountancy hebben wij ook ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, dit in de functie van projectcontroller bij een beursgenoteerde onderneming. Dankzij onze ervaring weten wij wat er leeft bij de klant en kunnen wij hierop anticiperen.

Bij een vraag of probleem vanuit de klant streven wij ernaar om dit meteen op te lossen. Hiervoor is het belangrijk dat de adviseur dan wel bereikbaar is. Dit is dé reden dat wij veel belang hebben bij bereikbaar zijn of het snel terugbellen. De klant kan na het contact verder met ondernemen en weet dat het vraagstuk of probleem opgepakt wordt. Het antwoord is meteen duidelijk.

2.0 Accountants: Sterk in communicatie

Sterk in communicatie

Bij ons staat communicatie echt voorop. Wij spelen geen verstoppertje achter de computer, maar gaan graag naar de klant en zijn goed bereikbaar.

Contact hebben met onze klanten vinden wij heel erg belangrijk, want alleen dan kun je van toegevoegde waarde zijn. Er mag geen drempel zijn om ons te contacten, daarom zijn telefoontjes een onderdeel van onze vaste prijsafspraak.

Bel ons

Wilt u ons direct spreken?

Bel dan 06 22 94 59 10 (Jeroen), 

06 20 48 94 37 (Arnoud), 

06 42 07 30 74 (Jan)
of 06 37 14 00 30 (Ivo)

 

 

Mail ons

Liever een mail sturen?

Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

App ons

Voor korte vragen, heel makkelijk!

App naar 06 22 94 59 10 (Jeroen), 

06 20 48 94 37 (Arnoud), 

06 42 07 30 74 (Jan) 

of 06 37 14 00 30 (Ivo)

Contactformulier

Contactformulier

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u dat we terugbellen? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Stel hier jouw vraag