Diensten

Wat kunnen wij voor u doen? 

Als moderne ondernemer moet u van alle markten thuis zijn en voortdurend keuzes maken. De bijkomende administratieve verplichtingen wegen daarbij steeds zwaarder en er gaat veel kostbare tijd in zitten. Tijd die u ook zou kunnen besteden aan het doen waar u echt goed in bent. 

2.0 Accountants kan u een aanzienlijk deel van dit tijdrovende werk uit handen nemen. Zaken als het opstellen van de jaarrekening, de financiële administratie, de fiscale aangiftes en de salarisadministratie kunnen wij perfect voor u verzorgen. Ook voor bedrijfs-, of belastingadvies kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u wijzen op kansen of bedreigingen waarvan u zelf (nog) geen weet heeft, uw ondernemersvragen beantwoorden en advies geven over de toekomst van uw onderneming. Dat geeft u de rust en de tijd om de beste keuzes te maken voor uw bedrijf en te genieten van het ondernemerschap. 

ACCOUNTANCY
 

Voor het samenstellen van jaarrekeningen, tussentijdse cijfers, prognoses en andere financiële overzichten kunt u bij ons terecht. Daarnaast begeleiden wij u bij het voeren van de (geautomatiseerde) financiële administratie. 

Middels onze tools krijgt u sturingsinformatie welke u kunt toepassen bij een up-to-date administratie.

BEDRIJFSADVIES
 

Door onze ervaring kunnen wij u adviseren bij verschillende financiële vraagstukken, zoals bijvoorbeeld bij financieringsaanvragen, herstructureringen, reorganisaties en fiscale kansen.

BELASTINGADVIES
 

Naast de reguliere belastingaangiften, zoals de aangifte inkomstenbelasting, -vennootschapsbelasting, -omzetbelasting of -loonbelasting, signaleren wij kansen waar wij op zullen acteren.

SALARISADMINISTRATIE
 

Aangezien de loonadministratie ook de aandacht moet krijgen die het verdient, besteden wij dit uit bij een gespecialiseerd bedrijf. Uiteraard blijven wij gewoon het aanspreekpunt.

ADMINISTRATIE
 

Wij ondersteunen de ondernemer om de administratie volop te automatiseren. De klant kan dan middels onze portal inloggen in zijn financiële administratie. Daarnaast kan de klant ons inschakelen voor het verwerken van de financiële administratie waarbij de klant inzicht krijgt in de financiële cijfers.

Waarom 2.0 Accountants?

Waarom u voor de diensten van 2.0 Accountants kiest? Het antwoord is simpel: wij zijn wél bereikbaar, geïnteresseerd en duidelijk in onze prijsafspraken! 

 

Goed bereikbaar 

Om u snel te kunnen helpen is een goede bereikbaarheid cruciaal. Of het nou telefonisch, via WhatsApp, e-mail of sms is, wij staan altijd voor u klaar. Heeft u een brandende vraag, een idee, of wilt u gewoon even iets overleggen? Onze lijnen staan open, want klanten staan bij ons écht voorop. 

 

Interesse 

Wij hebben oprechte interesse in u als klant en de branche waarin u actief bent. We ontwikkelen onze vakkennis continu en denken met u mee. Een langdurige samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen, daar werken we hard voor. 

Duidelijke, vaste prijsafspraken 

U weet waar u aan toe bent wanneer u met ons samenwerkt. Geen verrassingen, want we werken met vaste, betaalbare prijzen. Dat is wel zo duidelijk. 

 

Maak ook gebruik van onze diensten en hou zo meer tijd over voor uw ware passie, het ondernemerschap! 

Anders dan bij de traditionele accountantskantoren geloven wij in een snelle en directe communicatie. Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook daarbuiten. Hierdoor hoeft er niet onnodig gewacht te worden bij dringende vragen.