Online oplossingen

PINK WEB en CLIËNT ONLINE
 

PinkWeb is marktleider met hét klanteninteractieplatform voor accountants: Client Online.  Client Online faciliteert een efficiënte inrichting van de communicatie tussen ons, onze klanten en uitvragende partijen. Daarnaast worden zoveel mogelijk processen gedigitaliseerd, zodat we efficiënter kunnen werken en onze klanten een hoger serviceniveau kunnen bieden. Zo blijft er ook meer tijd over om klanten proactief te begeleiden en te laten weten hoe ze er in de toekomst voor staan.

Cliënt Online vormt een belangrijke schakel in de communicatie tussen ons en onze klanten. De kracht zit in de bijdrage aan een efficiënte en geautomatiseerde inrichting van informatie- en communicatieprocessen. Specifiek de processen tussen ons en de door ons gebruikte software, cliënten en uitvragende partijen zoals de Belastingdienst, KvK en banken. Deze efficiëntie wordt mogelijk door gegevens geautomatiseerd uit te wisselen. Voorbeelden zijn het uitwisselen van CRM gegevens, het beschikbaar stellen van dossierstukken en het aanbieden van documenten ter accordering aan cliënten.

BASECONE
 

Lever jij je administratiemappen nog aan bij je accountant? Met Basecone beschik je over een online archief. Je digitale facturen worden via slimme software automatisch verwerkt en gekoppeld aan je boekhoudpakket. Daarnaast maak je gebruik van de Basecone app en maak je eenvoudig een foto van je bonnen en facturen die hierna klaar staan om verwerkt te worden.

TWINFIELD
 

Werk jij al in de Cloud? Met Twinfield heb je altijd overal toegang tot je online boekhoudprogramma. Doormiddel van dit flexibele en geavanceerde programma zijn jouw cijfers up-to-date. Je maakt eenvoudig facturen en offertes aan vanuit het boekhoudpakket en daarnaast worden de bankmutaties dagelijks bijgewerkt via de bankkoppeling. Ook is het mogelijk om te koppelen met diverse andere Cloud applicaties.

VISIONPLANNER
 

Wacht jij nog op je jaarrekening om inzicht in de cijfers te krijgen? De huidige ondernemer wil toch actuele cijfers om op tijd bij te sturen. Met Visionplanner kijk je naar de cijfers van vandaag. De (management)rapportages uit Visionplanner zijn van toegevoegde waarde voor je onderneming. Daarnaast beschikt Visionplanner over geavanceerde rekenfuncties waardoor je eenvoudig een (liquiditeits)prognose maakt. 

NMBRS
 

Nmbrs ondersteunt bij de dagelijkse HR taken, waardoor de klant zich kan focussen op wat écht belangrijk is; het optimaal inzetten van je bestaande en nieuwe werknemers. Nmbrs is eenvoudig en veilig te koppelen aan de bestaande en nieuwe applicaties voor een perfecte digitale strategie.